Informatie aanvragen

GEBORGEN WONEN TUSSEN STAD EN STROOM

De warme kleur van de materialen, de speelsheid van het binnenvallende licht, de grote gestileerde binnentuin: Zuiderhuis heeft alles in zich voor de ideale thuis.

Ontdek de appartementen

Informatie aanvragen


  Bij het verzenden gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

  GEBORGEN WONEN TUSSEN STAD EN STROOM

  De warme kleur van de materialen, de speelsheid van het binnenvallende licht, de grote gestileerde binnentuin: Zuiderhuis heeft alles in zich voor de ideale thuis.

  Ontdek de appartementen

  Centrale ligging op Nieuw Zuid

  Zuiderhuis ligt in het hart van Nieuw Zuid, aan de centrale promenade tussen de Schelde en het park.

  BouwKunst met grote K

  Robbrecht en Daem architecten bewijzen met hun bezielde ontwerp dat architectuur een pure kunstvorm is.

  Wonen met wintertuin

  Weer of geen weer, achter glas of in de openlucht: in uw wintertuin van geniet u van het mooiste van elk seizoen.

  ZUIDERHUIS

  “Dit gebouw brengt mensen bij elkaar. Het creëert een gemeenschapsgevoel. De plooiing van de gevels, met een caleidoscopische veelkantigheid, schept beweeglijkheid.“

  Paul Robbrecht

  Weerspiegeling van stad en buurt

  Levendigheid en intimiteit, weidsheid en geborgenheid: Zuiderhuis weet alle facetten van het stadsleven harmonieus in zich te verenigen. Het gebouw lijkt te zweven op zijn kolomsteunen, en is doorwaadbaar vanaf de straatzijde. De golvende façades weerspiegelen de Scheldestroom en creëren een fascinerend, haast caleidoscopisch effect.

  Levendige intimiteit

  Zuiderhuis weet geborgenheid met levendigheid te verzoenen. Het gebouw is genesteld in het midden van het bruisende Nieuw Zuid en omarmt een prachtige binnentuin. De aardse materialen en de plooiing van de gevels, met wintertuinen en terrassen op een dieperliggend niveau, scheppen een gevoel van intimiteit. Terracottatinten spelen de hoofdtoon, en creëren een unieke warme lichtreflectie tot diep in de leefruimtes.

  Thuis met wintertuin

  De comfortabele appartementen zijn ruim, licht en worden volledig naar wens afgewerkt, wat ook in lijn is met de visie van de architecten op wonen als hoogstpersoonlijke beleving. In Zuiderhuis creëert u een thuis op maat om volledig tot rust te komen en uzelf te zijn. De erkers en wintertuinen vormen extra leefruimtes om beschut tegen weer en wind te genieten van elk seizoen.

  De ideale investering, voor u verhuurd

  Zuiderhuis is de perfecte vastgoedinvestering: veilig, zorgeloos en met een sterk rendement. De ligging op Nieuw Zuid, de unieke architectuur en de hoge afwerkingsgraad zijn belangrijke troeven voor potentiële huurders. Investeerders kunnen gebruik maken van onze eigen verhuur- en beheerservice die een bezettingsgraad haalt van 97%. Zorgeloos genieten van een veilig rendement.

  Stadswonen op z’n mooist

  Robbrecht en Daem architecten is één van Belgiës meest gerenommeerde bureaus. Hun werk werd meermaals bekroond, onder meer met de Belgische Prijs voor Architectuur, de Jo Crepain Award, en de Icon Award - Architectural Practice of the Year.
  RobbrechtDaem

  “De laatste veertig jaar zagen we overal verkavelingen met villaatjes. Nu is er een revolutie aan de gang: mensen willen opnieuw in de stad gaan wonen.“

  Paul Robbrecht

  Hoogwaardige afwerking

  Wie kiest voor een appartement in Zuiderhuis, kiest voor luxe, comfort en kwaliteit.
  De afwerking is van een uitzonderlijk niveau en uitgevoerd door ervaren vakmannen.

  Binnentuin van Bas Smets.

  De binnentuin is ontworpen door het gerenommeerde bureau Bas Smets en is naast een streling voor het oog ook een rustpunt in het levendige Nieuw Zuid.
  BasSmets

  Geïnteresseerd? Contacteer ons.

  Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op voor een persoonlijke afspraak. Dat kan bij ons op kantoor of bij u thuis. Samen overlopen we uw wensen, vragen, plannen en prijzen.